Ανώμαλη προσγείωση για τα Ζωνιανά…

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο τον Ζωνιανών ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ερμή και τον ΠΟΑ, για την 7 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Βέβαια «φοβερό» παιχνίδι το έκανε ο ΠΟΑ που από το πρώτο λεπτό της συνάντησης έδειξε ότι διαθέτει, σθένος, ποιότητα και θέληση να γυρίσει στο Ηράκλειο με το τρίποντο και όχι απλά τα κατάφερε αλλά έδειξε ότι διαθέτει ένα σύνολο μια ομάδα που θα είναι μέσα στους διεκδικητές του τίτλου μέχρι τέλους.

Από την μεριά του ο Ερμής δεν κατάφερε σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού να δείξει ότι επάξια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητος μέχρι χθες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 4′ με τον Τριανταφύλλου να κάνει το σουτ και τον Κόλια να μπλοκάρει. Συνέχεια, όμως, δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο μέχρι το 30′, όταν ο Φραγκιαδάκης από αριστερά μπήκε στην περιοχή και αστόχησε. Επτά λεπτά μετά με νέο σουτ του δεν βρήκε στόχο.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ ο Ατσαλένιος, όταν ο Μπουτσάκης έστρωσε στον Τριανταφύλλου και ο τελευταίος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, αφού σε αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος έκανε το 0-2.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Ανωγειανάκη, ενώ στο 64′ λίγο έλειψε να έχουμε το 1-2. Ο Ανωγειανάκης εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Πασιαλής αστόχησε για λίγο. Τελικά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77 με πέναλτι του Τοπούζη, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα, την πρώτη έπειτα από 2,5 χρόνια στο γήπεδό τους.

ΕΡΜΗΣ (Γ. Πετράκης): Κόλιας, Κοζυράκης (71’ Σκουτέλης), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ραπτάκης (46’ Ανωγειανάκης), Προβυδάκης, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης, Σεχολάρι (13’ Γενιτσαρίδης), Πλουσής Βασίλης.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Βρεττός (71’ Καρβελάς), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χαρίτος, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (84’ Πετράς), Τριανταφύλλου (92’ Σακλαμάκης).

Spread the love