Στα πέναλτι πέρασε  ο Ο.Φ. Ιεράπετρας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Νίκησε τον Τηλυκράτη (4-5, κ.δ. και παράταση 1-1) και περιμένει Απόλλωνα Σμύρνης ή Κηφισιά στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας

Έστω και στη διαδικασία των πέναλτι ο Ο.Φ. Ιεράπετρας κατάφερε την Τετάρτη (28/9) να πάρει την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας στη Λευκάδα τον Τηλυκράτη με 5-4.

Το παιχνίδι της 3ης φάσης ολοκληρώθηκε στο 1-1 μετά τα 90 λεπτά και την ημίωρη παράταση, με τον Μούλερ να δίνει προβάδισμα στο 52′ στην ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, ενώ στο 61′ έχασε την ευκαιρία για το 0-2, σημαδεύοντας το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι, ομάδα Γ’ Εθνικής, ισοφάρισαν στο 67′ με το γκολ του Γκουντρουμπή και από την άσπρη βούλα οι Κρητικοί έκαναν το 5 στα 5, ενώ ο Κυρίτσης απέκρουσε την εκτέλεση του Κατσή.

Ο ΟΦΙ στον επόμενο γύρο θα υποδεχθεί το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Κηφισιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τον Τάκο του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Τσαντά του Συνδέσμου Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Γιαννιώτης, Τακίδης, Τόσκα, Νιφορόπουλος (79′ Περιστέρης), Σκιαδάς, Γκουντρουμπής (109′ Κατσής), Ζδράβος, Σοροβός (56′ Σουλεϊμάν).

O.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου (85′ Παπαδάκης), Ζήσης (113′ Βιβάνκο), Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (59′ Ίτσιος), Μηλιώτης (61′ Καζάου), Αντερέγκεν, Βουό (85′ Κατάλντι), Μούλερ, Τσορνομάζ.

Spread the love