«Σκόνταψε» και πάλι ο Ρούβας παραχώρησε ισοπαλία στη Χερσόνησο!

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο της Γέργερης ανάμεσα τον Ρούβα και την Χερσόνησο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι με ένα προσωπικό τέρμα του Αμπντουραχμάνι, που αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Κελαϊδή που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να σώσει.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά, και αφού πήραν μέτρα στο γήπεδο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 51΄ με ωραίο σουτ του Γιώργο Καπετανάκη λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Συνέχισε να πιέζει και με κεφαλιά του ίδιου παίκτη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο 70΄
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μπροστά στο φάσμα της ήττας βγήκαν μπροστά, πίεσαν και κατάφεραν να σώσουν εν μέρει την παρτίδα με γκολ του Καστελλιανάκη στο 80’
Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ: 1΄ Αμπντουραχμάνι, 80΄Καστελλιανάκης – 50΄ & 71΄ Καπετανάκης Γ.,
Διαιτησία: Βισκαδούρος Μ., Δασκαλάκης Ι., Λαλιώτης Γ.
Κόκκινες:-
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ρούβας (Μηνάς Πίτσος):
Χωμάτας, Αντωνάκης, Ερέκι, Ξημεράκης, Γεωργόπουλος, Κεφαλούκος, Μυλωνάς, Μουρατίδης (65’ Οικονομόπουλος), Μερτίρι (55’ Καστελιανάκης), Ντούμος, Αμπντουραχμάνι.
Χερσόνησος(Λάκης Καργιωτάκης): Κελαϊδής, Αποστολάκης (22’ λ.τ. Ανωγειανάκης), Μασέλης, Φράγκος, Φθενάκης, Χαλκιαδάκης, Καπετανάκης, Έλι, Σεράινινγκ, Παπαδάκης (85’ Μηλάκης), Τεπετός (78’ Χατζηνικολάκης).

Spread the love