ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤV OI ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.

Μετά από συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV η διαδικασία των κληρώσεων θα πραγματοποιηθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 με την παρουσία μόνο του προεδρείου της ΕΠΣΗ και των Επιτροπών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΡΗΤΗ TV και τον κ. Αντώνη Δημητρίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ΕΠΣΗ, όπως και το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της ΚΡΗΤΗ TV για την οργάνωση της απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης των κληρώσεων, ώστε να μπορέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τοπικό ποδόσφαιρο (σωματεία, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φίλαθλοι κλπ) να παρακολουθήσουν την διαδικασία την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Παρακαλούνται τα σωματεία που θα ζητήσουν κλειδάριθμους για την κλήρωση, να καταθέσουν είτε εγγράφως είτε ηλεκτρονικά (e-mail) τα αιτήματά τους στην γραμματεία της ΕΠΣΗ μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Spread the love