Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός 4-2 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (highlights)

Ο Ολυμπιακός του αήττητου και ο Άρης των «14» ήταν μια άνιση μάχη, για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ. Οι ερυθρόλευκοι δεν κουράστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μέχρι το 56´ κλείδωσαν μια νίκη (προηγούμενοι με 3-0) που επιβεβαίωσε την φετινή τους ανωτερότητα, φτάνοντας, χωρίς να απειληθούν σημαντικά, στο τελικό 4-2.
Χασάν και Μασούρας ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού. Μοιράστηκαν τα τέσσερα γκολ (45´+2, 66´ με πέναλτι ο πρώτος και 34´, 49´ ο δεύτερος) και είδαν αρχικά τον Φετφατζίδη να μείωνει στο 56´ και το νέοτερο Μπαγκαλιάνη στο 88´ προσδίδοντας την τελική μορφή στο σκορ.

Από τον Ολυμπιακό ο Μασούρας, ο Καμαρά και ο Τοροσίδης ήταν οι κορυφαίοι (οι δύο τελευταίοι και με ασίστ – συμμετοχή στα γκολ), ενώ θετικότατος ήταν ασφαλώς και ο Χασάν.
Για τον Άρη από την άλλη, με μόλις τρεις παίκτες στον πάγκο, ξεχώρισαν οι Φετφατζίδης, Γκάμα και Ματίγια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Κουτσιαύτη (Άρτας). Βοηθοί: Ψαρρής (Ζάκυνθος), Σινιοράκης (Χανίων) Τέταρτος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες: 90’+4 Mατίγια – 42’ Καφού, 89’ Μπρούνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Μπακούτσης, Μπακαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα (80’ Διαμαντόπουλος), Ματίγια, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Γκάμα, Φετφατζίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Άλεν (78’ Τζολάκης), Γκασπάρ (57’ Μπρούνο), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Καμαρά (57’ Ραντζέλοβιτς), Μπουχαλάκης, Καφού, Μασούρας (69’ Βαλμπουενά), Λοβέρα (69’ Ξενιτίδης), Χασάν.

Spread the love