Σαν πρωταθλητής πέρασε και από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό του και το παιχνίδι του, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League κι αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του α’ γύρου.

Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 78ο λεπτό έκανε τη… διαφορά για τους «πράσινους» που συνέχισαν το απόλυτο σερί τους στα εκτός έδρας ματς (5 νίκες σε 5 αγώνες), φτάνοντας συνολικά τις 11 νίκες στις πρώτες 12 αγωνιστικές και διατήρησαν τη διαφορά τους στο +6 από την ΑΕΚ και στο +10 από τον Ολυμπιακό. Στο 88’ είχε δοκάρι για τον Παναιτωλικό ο Καρέλης.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 45’ Μλάντεν, 60’ Φλόρες, 90’+2’ Αποστολάκης – 44’ Μπερνάρ, 71’ Ρουμπέν, 88’ Τσέριν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (75’ Χουχούμης), Μλάντεν (76’ Μάρτενσον), Φλόρες, Ντίας (75’ Κολοβός), Σενγκέλια (61’ Νταγκό), Μόρσεϊ (84’ Καρέλης), Ζοάο Πέδρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (90’+1’ Γκάνεα), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (76’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (90’+1’ Σάρλια), Βέρμπιτς (76’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ (85’ Τσόκαϊ).

Spread the love