ΡΟΥΒΑΣ: Ένα ακόμη θύμα της μεγαλομανίας των «νεοπλουτίδηδων»

Βλέπουμε κατά καιρούς ομάδες μικρές, με λιγοστούς φιλάθλους να σκαρφαλώνουν στις κατηγορίες, να διεκδικούν τρόπαια, και με την πάροδο των χρόνων, να ξεφουσκώνουν τα πορτοφόλια των επίδοξων προέδρων, με αποτέλεσμα μαζί με το ξεφούσκωμα αυτών, να παθαίνουν κάτι παρόμοιο οι δύσμοιρες αυτές ομάδες και φυσιολογικά να επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν.
Τα παραδείγματα πολλά από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι σήμερα. Θα θυμόμαστε βέβαια την ΕΑΡ από το Ρέθυμνο που έφτασε μια ανάσα από την Α΄Εθνική. Το ΑΟΑΝ του μεγαλοπαράγοντα και σημερινού προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου, Λάμπρου Μαρή. Το Ασήμι των Τζώρτζογλου – Σουλτάτου και του (YOU AND YOU) Γιάννη Σφακιαννάκη, μέχρι και το κύπελλο της ΕΠΣΗ είχαν κατακτήσει. Τον ΑΟΤ του Λευτέρη Μαλεφιτσάκη, τον Πατούχα του Δημήτρη Παπαματθαιάκη, τον Ηρακλή του Κωστή Μαυρουδή, τον Κόρακα του Μανώλη Φραγκιαδάκη, της Χερσονήσου του Κώστα Παπαδάκη και πολλές άλλες ομάδες. Σήμερα έχουμε και νέο δράμα, την αποβολή από το πρωτάθλημα του οποίου αποφάσισε χθες η ΕΠΣΗ, τον Ρούβα της Γέργερης του Μανώλη Κουτεντάκη…
Δυστυχώς φοβούμαστε ότι θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που που θα ακολουθήσουν τον δρόμο της καταστροφής λόγω της μεγαλομανίας των «νεοπλουτίδηδων»

Spread the love