Πρώτη νίκη για το Ασήμι με το ευρύ σκορ 4-0 επί της Τυλίσου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ πετυχε το Ασήμι, επικρατώντας της Τυλίσου με το ευρύ 4-0 για την 2η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αποφασιστικά την αναμέτρηση καταφέρνοντας έτσι να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής του Χατζάκη.
Η συνέχεια ανήκε στο Ασήμι καθώς είχε συγκέντρωση στο παιχνίδι του, υπομονή και επιμονή κάτι που το βοήθησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Χατζηκωσταντίνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν αμυντικά, να ισορροπήσουν και να ζητήσουν το τρίτο γκολ για να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση υπέρ τους.
Τον παραπάνω στόχο κατάφεραν να τον πετύχουν με δύο, πολύ όμορφα σε εκτέλεση γκολ.
Αρχικά ύστερα από ατομική προσπάθεια ο Ι. Χατζηπαυλιδης με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-0, για να έρθει λίγο αργότερα ο Μπαστακης με εξίσου ωραίο σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Καλή ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Σφακιανάκης και των βοηθών του Φ. Μασέλη και Δ. Κέφη ενώ Παρατηρητής του Αγώνα ήταν Μπαστάκης Αριστοτέλης
Ασήμι (Γιάννης Νικολιδάκης): Ροδουσάκης, Μπαστάκης, Σαριδάκης, Σφακιανάκης, Κουτεντάκης, Χατζηπαυλίδης Α.(Χατζηπαυλίδης Α.), Χατζηπαυλίδης Ι.,Μαραγκάκης(60’ Γωραγνονάκης), Χατζάκης, Αρντίτ(85’ Μακράκης), Χατζηκωνσταντίνου(Στεφανάκης).
Τύλισος (Μιχάλης Ζουραράκης): Γιανναδάκης, Στακάκης, Βαγγελί, Ευρυπίδου, Παπάζογλου, Ταβουλαρέας, Μανιούδης, Λέκκας, Μαματζάκης, Χατζηγεωργίου, Κουρνιδάκης.

Spread the love