Πληρώνει τη «ρήτρα» και παίρνει τον Γ. Πετράκη ο Απόλλων Λεμεσού

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη, για να πάρει τη θέση του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία.

Mε μια λιτή ανακοίνωσή της, η κυπριακή ομάδα ενημέρωσε την Τρίτη ότι η συνεργασία με τον Αυγουστή λύθηκε κοινή συναινέσει. Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος από την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο με 2-1.

Το παράδοξο είναι πως ο Απόλλων είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, από την οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα της Λεμεσού, η οποία αφού βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, κατέληξε πως αυτός θα διαδεχθεί τον Αυγουστή.

Ο Πετράκης ενημέρωσε με την σειρά του πως θα ήθελε να αναλάβει τους «κυανόλευκους», απόφαση η οποία σαφώς δεν άρεσε στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Πλήρως αντιδεοντολογικό και χυδαίο χαρακτήρισε, μάλιστα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χριστόφορος Τορναρίτης τον τρόπο που προσέγγισε ο Απόλλων τον Γιάννη Πετράκη και τον χειρισμό της υπόθεσης από τον Έλληνα προπονητή, δείχνοντας την έντονη ενόχληση της ομάδας της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, στο συμβόλαιο του Πετράκη που διατηρεί με τον Ολυμπιακό υπάρχει ρήτρα ύψους 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα κληθεί να καταβάλει η ομάδα της Λεμεσού στην αντίστοιχη της Λευκωσίας.

Spread the love