Πλήρες ανατροπή ο Βόλος στο Αγρίνιο. Έκανε πάρτι μετά την αποβολή του Καρέλη

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Βόλος έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Αγρίνιο, κερδίζοντας με 3-2 τον τοπικό Παναιτωλικό, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, με τους Λεβάν Σενγκέλια (4’) και Ναντρέι Νταγκό (16’), αλλά οι Θεσσαλοί βρήκαν απαντήσεις στα πρόσωπα των Τάσου Τσοκάνη (27’, 35’) και Γιώργου Κούτσια (78’). Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή, πάντως, έπαιξε και η αποβολή του Νίκου Καρέλη (44’) με απευθείας κόκκινη. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών) 

Κίτρινες: Χουχούμης – Ουές, Κούτσιας

Κόκκινες: Καρέλης (44’) 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον (83’ Πέδρο), Φλόρες (46’ Μλάντεν), Κολοβός (83’ Ντίας), Σενγκέλια (72’ Ντουάρτε), Νταγκό (67’ Μόρσεϊ), Καρέλης. 

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (89’ Ματίγια), Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (61’ Κούτσιας), Φερνάντες, Ντέλετιτς (75’ Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (89’ Τάχατος). 

**Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο Γιάννης Αναστασίου. Για θλάση κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Νταγκό. 

Spread the love