Ανακατωσούρας …των Γηπέδων…

-Κολλητάρια από τα παλιά ο πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης και ο Γενικός  Αρχηγός της Γόρτυνας Παναγιώτης Φρυσούλης…

-Έτσι μετά την μεγάλη εκτός έδρας της Μεσσαρίτκης ομάδας επί της Μινωικής ο πρόεδρος ήταν ο πρώτος που πήρε τον Γενικό για να τον συγχαρεί.

-Η νίκη της Γόρτυνας δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού, με την φυγή του Αχιλλέα Δημητριάδη η ομάδα είχε  μείνει χωρίς αξιόλογο τερματοφύλακα.

-Έτσι στο ντεμπούτο του ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης συνέβαλε αρκετά για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα η ομάδα του.

-Το σφύριξε ένα που έτυχε να πάει σε αποστολή στο γήπεδο της Χερσονήσου για να δει το ντεμπούτο του Αλέξη Κούρτογλου στο πάγκο της γηπεδούχου.

-Όσοι λοιπόν κατέχετε τι γίνεται στα διοικητικά της Χερσονήσου θα ξέρεται ότι Τσάλος έχει διώξει από Γενικό Αρχηγό και γενικά από το ΔΣ της ομάδας το ιστορικό της στέλεχος τον Γιώργο Μιχελακάκη τον ευρύτερα γνωστό σε όλου μας ΜΠΟΜΠΟ!

-Προχθές λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το φιλαράκι μου ο πρόεδρος, έκανε την κωλοτουμπίτσα του, για άλλη μια φορά, και φώναξε τον άλλοτε γενικό αρχηγό να μπει στο γήπεδο και να κάτσουν μαζί στο πάγκο…

-Την απάντηση του ΜΠΟΜΠΟΥ πιστεύω όσοι τον ξέρετε την έχετε είδη καταλάβει…

-Άντε ρε γ@@@ σου…

-Και μια και ξεκινήσαμε για τον Κούρτογλου ας το αναφέρουμε…

-Μου το σφύριξε κι αυτό το πουλάκι μου από το Ασήμι…

-Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του έκανε ανθρώπους να κλαίνε μου είπαν, ακόμη και η παλιά «καραβάνα» ο Ρόντος δάκρυσε…

-Αυτά μέχρι να ενημερωθούν, από πού δεν ξέρω, ότι πριν αυτή την μεγάλη συναισθηματική ομιλία το παλικάρι είχε είδη δώσει τα χέρια με τη Χερσόνησο…

-Τους χαιρετισμούς μας στον Αλέξη είπαν αλλά στο Ασήμι να μην ξανάρθει… Βλέπετε Μεσσαρίτες όντως δεν γουστάρουν το δούλεμα.

Spread the love