Ο Κουτσομπόλης του Τοπικού…

sifakis-leventakis

ΙΝΤΕΡΝΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ: Αγώνα δρόμου δίνουν όλα τα πόρταλ, site, ή όπως αλλιώς  εσείς θέλετε να τα ονομάζετε, για το ποιο θα βγάλει πρώτο την είδηση, ποιο θα κάνει αυτή την είδηση να ακούγεται πιο βροντερή. Και επειδή όλα έχουν και τον τοπικό χαρακτήρα τους, κοιτάζουν το πώς θα καταφέρουν να είναι αρεστά σε παράγοντες (εδώ υπάρχει για κάποιους και το φαγοπότι) στους οργανωμένους, κάποια από αυτά τα παιδιά που γράφουν γίνονται και οπαδοί (κυρίως του ΟΦΗ) άσχετα αν πριν λίγο καιρό ήταν Ολυμπιακών, Παναθηναϊκών ή και ΑΕΚ τζίδικων φρονημάτων.

Τέλος πάντων, αυτό που μετράει στο τέλος είναι αν η είδηση που μας έδωσαν είναι αληθινή – τεκμηριωμένη ή απλά ήταν άλλο ένα copy – paste και δεν εννοώ αυτό που εσείς καταλάβατε, αλλά ότι την είδηση αυτή μας την πασάρουν και απλά εμείς την ανεβάζουμε στο διαδίκτυο.

 

Γιώργος-Ποντίκαλης-750x500

ΑΕΚ: Επιστροφή στα… βάσανα για ΑΕ Κατσαμπά, διάβασα σε ένα «ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΟ» του ιντερνέτ, και δίπλα ή από πάνω την φωτογραφία του  Ποντίκαλη. Για μια στιγμή τα σάστισα, γιατί εγώ τον Γιώργο τον ήξερα για καλό παιδί. Πως το καλό κατάφερε να γίνει βασανιστής;

Διάβασα το κείμενο παρακάτω και ηρέμησα!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κατσαμπά, μετά το διήμερο ρεπό, με τον Γιώργο Ποντίκαλη να βλέπει να μετέχουν όλοι οι παίκτες στο πρόγραμμα….

14034871_934027793391955_7930566202384409590_n

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και αν  τοποθετείτε τον Γιώργο Μπλεμένο στην κατηγορία με τους επιτυχημένους προπονητές του Ηρακλείου, εγώ πάντως τον κατατάσσω στην κατηγορία αυτή, που κανένας ποδοσφαιριστής του δεν θα πεινάσει. Όπου Γιώργος και «τραπεζώματα» αντί για «μάλαμα» που λέει το λαϊκό μας άσμα…

38258773

ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΠΑΡΣΕΙΣ: Επειδή διαβάζω αποτελέσματα για φιλικές τριάρες και τεσσάρες και επειδή οι δηλώσεις των νικών των έχουν  έτσι ένα είδος ενθουσιασμού μέσα τους, θα σας μεταφέρω στη σοφή φράση που ξεστομίζουν στο χωριό μου τα γερόντια… «Τον κολυμβητή μην τον βλέπεις όταν μπαίνει, όταν βγαίνει να μου τον ε θωρείς»

14021714_10210249092526434_7527172826778017140_n

 ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Το είδε και δεν το πίστευε ο ιδιοκτήτης των Ακαδημιών «ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ» και «ΑΕΚ»! Είδε λοιπόν το πρόεδρο του, της ανδρικής ομάδας , Γιάννη Μαυράκη παρέα με τον έτερο  σύμβουλο  Κώστα Γιαπιτζόγλου σε φωτογραφία  που οι δυο τελευταίοι ανάρτησαν στο διαδίκτυο από την Τουρκία και τα σάστισε. Διερωτήθηκε λοιπόν ο άνθρωπος «τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι»  σήκωσε το κινητό του να πάρει το πρόεδρο και να ρωτήσει τι κάνουν αυτοί οι δυο στην Τουρκία… Αλλά στον πανικό του απάνω πήρε τον Μαράκη και έτσι «ξεγιβεντίστηκε» η μυστική μεταγραφική αποστολή του προέδρου.

Spread the love