ΟΦΗ: Ποιοτικός, σύγχρονος προπονητής ο Πέπε

Του Μανόλη Καμάρη

Μανόλης Καμάρης

  “Το Kritisport ζήτησε από τον Προπονητή Μανόλη Καμάρη την άποψη του για τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου Προπονητή του ΟΦΗ, PEPE MEL”

Οι επιλογές των παικτών στις πρώτες εντεκάδες του με βάση το διαθέσιμο ρόστερ και ο σχηματισμός που επιλέγει να παίξει, είναι δείκτης ενός ποιοτικού σύγχρονου Προπονητή που επιθυμεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Είναι ολοφάνερη η θετική επίδραση του νέου Προπονητή του ΟΦΗ στον τρόπο ανάπτυξης του και αυτό είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα ως προς την νέα πια ανώτερη ποδοσφαιρική προσέγγιση της τεχνικής ηγεσίας, ως προς την κουλτούρα αυτοπεποίθησης που απαιτείται αλλά και την φιλοσοφία των νέων μεταγραφών, κάτι που θα επηρεάσει προοδευτικά θετικά το μέλλον του Club και θα το ανεβάσει σε ανώτερο επίπεδο.

Εφόσον βελτιώσει άμεσα την συνολική λειτουργία και καταφέρει την ισορροπία στις 3 γραμμές της ομάδας, θα πετύχει και τα καλά αποτελέσματα.

Δεν άφησε τυχαία έξω τον Μελάδο. Θέλει περισσότερη ποιότητα στον άξονα, ακόμα και από τον Αμυντικό Χάφ, να μην καθυστερεί το παιγνίδι, και να μπορεί να παίζει την μπάλα μπροστά (κάθετα) και όχι πλάγια ή να την γυρίζει στον ΤΦ.

Το Club  χρειάζεται  άμεσα ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του – που δεν θα πονάνε τα μάτια των φιλάθλων του- και συγκεκριμένα τουλάχιστον από 1: Κεντρικό Αμυντικό που να μπορεί να κατεβάζει και την μπάλα από την αμυντική του ζώνη. Αμυντικό Μέσο και Ακραίο Επιθετικό που να μπορεί να πάει στο 1V1 και να περάσει, για να δημιουργεί κινδύνους στο αντίπαλο επιθετικό τρίτο.

Με ρεαλισμό και συμφωνία Προπόνησης και Αγώνα θα τα καταφέρει.

Θα μπορούσα να τον βοηθήσω πολύ ως Βοηθός-συνεργάτης του, καθώς ταιριάζουμε με την ποιοτική προπονητική του φιλοσοφία.

Spread the love