ΟΦΗ: Με επιστροφές η αποστολή του με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον κεντρικό αμυντικό Πραξιτέλη Βούρο να βγάζει την προπόνηση του Σαββάτου χωρίς προβλήματα, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για αυριανό παιχνίδι (29/11, 17:00) κόντρα στον ΠΑΣ. Στον 25χρονο ποδοσφαιριστή αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα (σ.σ. οι Κρήτες μετρούν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο Ηράκλειο). Ο Σίμος συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή, την οποία συνθέτουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν και Κοροβέσης.
Στα πιτς συνεχίζουν να παραμένουν οι τραυματίες Νίκος Μαρινάκης, Ναζαρένο Σολίς, Φελίπε Σόουζα, Ρικάρντο Βαζ, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Spread the love