ΟΦΗ: Ερασιτέχνης και με τη «βούλα» των εορτών!

Τελικά απεδείχθη εκεί στο ΟΦΗ ότι όλοι τους αντιμετωπίζουν την κατάσταση σαν ερασιτέχνες και δείχνουν ότι στην πραγματικότητα δεν θέλουν την άνοδο.
Μετά από τις καλοκαιρινές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, το που και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα, μετά τον διωγμό κάθε δήθεν παλαιού παράγοντα από το ΔΣ βλέπε Τσαμπουράκη και Λελεδάκη (δεν ξέρω πόσο νέοι είναι οι, Μανουσάκης, Διαλυνάς, Φασομητάκης) μας ήλθε η επιτροπή των 8,9,10 και δεν ξέρουμε πόσοι.
Και στο χωριό μου υπάρχει και την λένε ακόμη η παροιμία « όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει», αρχίσανε οι προσλήψεις προπονητών, οι μεταγραφές παιχτών εξαμήνου, και κατέληξαν στην υποδομή για του χρόνου και ως εκ τούτου έκαναν και τις σχετικές μεταγραφές «γερόντων» συγνώμη εμπείρων ήθελα να πω.
Αφού λοιπόν άφησαν να φύγουν παιδιά ποτισμένα, ομιλήτες, Μιχάλης Αγριμάκης, Ροβύθη, Μονιάκη κ.α, μας έφεραν τον Κώτσιο (βάζω τα κλάματα), τον Κιάσο (αεροπλανάκι) και πάει λέγοντας.
Και για να αποδείξουν ότι είναι εντελώς άσχετοι, έφεραν τον δήθεν Σεροπιάν και τον έμπειρο προπονητή (με τα πολλά πρωταθλήματα της Γ΄Εθνικής) Γκουλή…
Και επειδή είδαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα αποδυτήρια, αφού λένε ότι ο Πολεμαρκάκης είχε χάση την μπάλα, ανέστησαν άλλον ένα έμπειρο τον Μύρωνα Σηφάκη, για εμψυχωτή είπαν μερικοί, κάτι σαν το αείμνηστο Μπλεμένο θα έλεγα εγώ…
Και για να πούμε και κάτι που δείχνει το πόσο την θέλουν; την άνοδο έδωσαν και μια εβδομάδα άδεια στα κουρασμένα παλικάρια σαν δώρο να πούμε, της εκτός έδρας νίκης με το Καφέ – Ηλύσια..
ΥΣ: Φιλαράκια δημοσιογράφοι, θα σας παρακαλούσα να μη δημοσιεύετε φωτογραφίες με είκοσι φιλάθλους και την λεζάντα «με κόσμο ο ΟΦΗ στο γήπεδο», εκτός βέβαια αν δεν έχετε πάρει μυρουδιά…

Spread the love