Ομαδάρα ο ΟΦΗ, πέρασε στο «ρελαντί» από τις Σέρρες.

Χωρίς την παραμικρή δυσκολία πέρασε ο ΟΦΗ από τις Σέρρες, κερδίζοντας άνετα με 1-2 τον Πανσερραϊκό και θα μπορούσε και άλλα, αν μετά το 0 – 2 δεν κατέβαζε ταχύτητα.
Η Κρητική ομάδα έδειξε πανέτοιμη στην πρεμιέρα, ότι θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια θέση στις ομάδες που διεκδικούν άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, εκτός βέβαια αν παρουσιαστούν έξω-αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, προσφυγές κ.λ.π.
Η ομάδα των Σερρών δεν έδειξε πολλά πράγματα, χωρίς ταλέντο, με άμυνα παιδική χαρά, δεν νομίζουμε ότι θα είναι σοβαρός αντίπαλος για να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από την παραμονή της στην κατηγορία.

Φάσεις και γκολ…
Στο 37′: Σε φάουλ που εκτελέστηκε 2 φορές λίγο έξω από την περιοχή, από το Πόζογλου που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Στρέζου.
Στο 38΄ο Χαντί πιάνει το δυνατό, ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και αιφνιδιάζει αμυντικούς και Ρίστιτς, ανοίγοντας το σκορ.
Στο 43′: Κόρνερ για τον Πανσερραϊκό, με τον Στρέζο να διώχνει εντυπωσιακά το πολύ καλό σουτ του Πόζογλου έξω από την περιοχή.
Στο 63΄Ο Οικονόμου βγάζει εξαιρετική μπαλιά στην περιοχή για τον Ορτέγκα, ο Ρίστιτς αποκρούει, πάνω στον επερχόμενο Κουτσιανικούλη που δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 93΄+ Εκτελείται από τα δεξιά το κόρνερ και ο Τσελεπίδης εντελώς μόνος πιάνει και εκτελεί το Στρέζο

Καλή ήταν η διαιτησία Ξανθιώτη Κιοτζένη, που δεν άφησε το αρχικά σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων να περάσει
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης)-Τζιότζιος(Θράκης)
Κίτρινες: Σιάκκα (12’), Ζιαμπάρη (33’), Ποτουρίδη (33’), Βοσκόπουλο (77’), Φουσού (83’), Κοιλιάρα (87’),
Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς (46’ Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννοπουλος, Σιάκκας, Πόζογλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί, Μάρτος (58’ Κουτσιανικούλης), Κομεσίδης (79’ Ρούσσος), Οικονόμου (75’ Πουρτουλίδης), Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Spread the love