Ομάδα πολλών «ΡΙΧΤΕΡ» η ομάδα του Γιάννη Πετράκη


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα διέσυρε 4-0 την Λάρισα για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο επιθετικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν ασταμάτητος και πέτυχε χατ τρικ (10′, 52′, 74′), ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Γιάκος στο 27′.
Η καλή μέρα, λένε φαίνεται από… το πρωί και ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄. Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απομάκρυνση του Καβουσάκη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 27′ ο Γιάκος μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάκα στα δίχτυα κι έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι η μοναδική ομάδα που πίεζε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52′ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ζάιρο ο Κόντε έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74′ κι ενώ πρώτο τα Γιάννινα είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες. Σκόρερ και πάλι ο Κόντε που έκανε χατ τρικ. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ κατέβασε ταχύτητα και με το τελικό 4-0 πήρε μία σπουδαία νίκη.
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κάρτες: Κόντε, Κοζορώνης / Φατιόν
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος (77? Δώνης), Ζάιρο (69? Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κόντε (76? Κούτρης), Λίλα, Ναδάλες
Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (58? Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46? Κόντορ), Πολ, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46? Αβραάμ)

Spread the love