Ξεσηκωμός των ομάδων του Νομού δια την παράνομη απόφαση του Δήμου Χερσονήσου

Την επέμβαση του Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη ζητάνε όλες οι ομάδες του νομού Ηρακλείου, ώστε να σταματήσει εν τη γενέσει η προσπάθεια των όποιων δήμων θέλουν να εκμεταλλευτούν τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις εις βάρος των ποδοσφαιρικών σωματείων που εδρεύουν στη δημοτική τους περιφέρεια.
Την αρχή έβαλε ο Δήμος Χερσονήσου, που έχει λάβει λένε, το γήπεδο της Ελιάς να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ώστε να παραχωρείται στην ομάδα έναντι αντιμισθίας όπως προείπαμε, αυτό φυσικά αν περάσει θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα δημοτικά γήπεδα όπως της Χερσονήσου, του Μοχού, των Μαλίων κ.λπ.
Για τον παραπάνω λόγο έγινε μια εξ αρχής συνάντηση των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής στο Pleasure Beach των Μαλίων, η οποία κράτησε τρεις ώρες και στο τέλος εξέδωσαν και τη σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με ομόφωνη απόφαση μετά από τρίωρη συνάντηση όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων Δήμου Χερσονήσου (Χερσόνησος, Μάλια, Ρωμανός, Μοχός, Γούβες ,Θρίαμβος) συμφώνησαν να μην αποδεχτούν κανένα εισπρακτικό μέτρο που αφορά τα ερασιτεχνικά τους σωματεία και που έχουν τεθεί σε διαβούλευση με θέμα την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου .

Η επανεμφάνιση του ιστορικού ηγέτη Οδυσσέα Χαιρέτη στον αγώνα για επιστροφή του Ποσειδώνα στις μεγάλες κατηγορίες, γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους και οπαδούς της ομάδας των Πατελών, που βλέπουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται αργά αλλά σταθερά. Στη φώτο ολόκληρη η ιστορία του Ποσειδώνα, ο Πρόεδρος Γιάννης Σφακιωτάκης με το Χαιρέτη, τον νέο με τον παλιό.

Spread the love