Ξεκίνησε η Γόρτυνα με τον Μιχάλη Κουτεντάκη

?????????????

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης αναλύει στους παίχτες του το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας

Με μεγάλο ενθουσιασμό και αρκετή αισιοδοξία ξεκίνησε χθες Τετάρτη (12/8) την προετοιμασία της η Γόρτυνα στο γήπεδο των Αγίων Δέκα.
Το παρόν στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της Μεσσαρίτικης ομάδας έδωσε και ο νέος πρόεδρος της, κ. Ευάρεστος Κοσμαδάκης, που φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά την ενασχόληση του με την ομάδα της Γόρτυνας και γενικά το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο κ. Κοσμαδάκης κατάγεται από τους Αγίους Δέκα και επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.
Όσο για την πρώτη του νέου προπονητή της ομάδας Μιχάλη Κουντετάκη, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος, έτσι τουλάχιστον έδειξε στη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος, με την ποιότητα των νεαρών παικτών της Ακαδημίας με τους οποίους και θα επιχειρηθεί από εφέτος η σταδιακή ανανέωση της ομάδας. Στο τέλος της προπόνησης δήλωσε ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά, παλιούς και νέους, που έδειξαν ότι έχουν όρεξη για πολύ δουλειά και ποδόσφαιρο.

?????????????
Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι στην προπόνηση παρευρέθηκαν οι : Γιώργος Σαβουιδάκης, Παναγιώτης Φρυσούλης και ο παλιός γενικός αρχηγός της ομάδας που φαίνεται να επαναδραστηριοποιείται, Γιάννης Χαριτάκης.

Spread the love