Μια από τα ίδια τα παλιά ο Εργοτέλης…

Επιστροφή στα σόου Γκώνια ο Εργοτέλης και το σλόγκαν την τσούκου-τσούκου το μπαλάκι εμείς τα γκολ οι άλλοι επέστρεψε στο Παγκρήτιο όποτε ο Εργοτέλης είχε κατοχή μπάλας, αλλά τα Τρίκαλα ήταν αυτά που έβαζαν τα γκολ και έτσι επιστρέψαμε στα φυσιολογικά αποτελέσματα για τους ¨κιτρινόμαυρους».

Μόλις στο 1΄οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ στη κίνηση του Σαχινίδη, έπειτα από σέντρα του Πάνου.
Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 8′ απείλησε με το σουτ του Κάιπερς που κατέληξε λίγο άουτ.
Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πίεζαν χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια φάση.
Μάλιστα, συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 59′ είχαν μια καλή στιγμή με τον Μπουρσέλη, ο οποίος σούταρε πάνω στον Αποστολίδη.
Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 78′, με το παιχνίδι να χαλάει στα τελευταία λεπτά λόγω των πολλών διακοπών.
Τελικά, κόντρα στη ροή του ματς έγινε και το 0-2 στο 90+2′. Ο Τόμιτς έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Γιαννιτσάνη και εκείνος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Γκοβέσης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Σεφέρη (Πειραιά) και Κύριο (Αρκαδίας).
Κίτρινες: 84′ Μπουρσέλης – 52′ Μάκος, 57′ Ανδρεόπουλος, 87′ Βέρτζος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82’ Ιατρούδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (73’ Ροβίθης), Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος (70’ Μανουσάκης)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Γροντής (49’ Τόμιτς), Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης (83’ Κοτσώνης), Ζγκούρη (62’ Γιαννιτσάνης)

Spread the love