Με 20άδα συμπεριλαμβανομένου και Νέιρα η αποστολή του ΟΦΗ  στην Αθήνα

Ήδη από τις 6 Νοεμβρίου ο Χουάν Νέιρα μετείχε στις προπονήσεις του ΟΦΗ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να τον συμπεριλαμβάνει σήμερα στην αποστολή για την αυριανή (9/11, 20:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και εντάχθηκε στις επιλογές του Λιθουανού τεχνικού

Οι Γιονα Τοράλ και Κώστας Γιαννούλης ακολούθησαν και σήμερα θεραπευτική αγωγή, ενώ ξανά πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο Βασίλης Σηφάκης δεν προπονήθηκε. Οι παραπάνω, όπως ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, αλλά και οι Τιεβί Μπιφουμά, Σαμουέλ Γιοχού, Μπρους Καμάου, Δημήτρης Σωτηρίου και Γιάννης Αποστολάκης έμειναν εκτός αποστολής.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΚ είναι οι εξής: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Τζου, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Spread the love