Με «χατ-τρικ» του Φραγκιαδάκη η «τεσσάρα» της Γαρίπας

Έχοντας σε τρομερά κέφια και «εκτελεστή» τον Φραγκιαδάκη, η Γαρίπα πήρε μια εντυπωσιακή και σημαντική εκτός έδρα νίκη, επί του Γοργολαΐνιου στο γήπεδο των Ασιτών.
Με τη νίκη τους αυτή οι «κιτρινόμαυροι» εδραιώνονται στη 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί και στην επιστροφή της στη Β΄ κατηγορία.
Η ομάδα του Μανώλη Ψαρουδάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο σουτ του Φραγκιαδάκη στο 53΄ και διπλασίασε τα τέρματα της στο 54΄ με σουτ από πλάγια θέση του Νασόπουλου.
Το 0-3 έκανε ο Φραγκιαδάκης μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 75΄ενώ με κτύπημα πέναλτι μείωσε σε 1-3 για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Τσερεβελάκης στο 85΄. Το τελικό 1-4 έκανε στην εκπνοή του αγώνα με νέο κτύπημα πέναλτι ο Φραγκιαδάκης σημειώνοντας έτσι και το προσωπικό του «χατ-τρικ»
Καλή ήταν η διαιτησία του, Σ. Ελευθεράκη και των βοηθών Ρ. Κυριακίδη και Μ.Μ Σφακιανάκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Γοργολαϊνι (Ζαχαρίας Αναστασάκης):
Καραγιωργάκης Γ., Χαραλαμπάκης (80′ Πολεμαρχάκης), Χριστοδουλάκης Κ., Καλαφατάκης, Μανουσάκης, Καραγιωργάκης Λ., Αναστασάκης, Μακράκης, Χριστοδουλάκης Χ., Τσερεβελάκης, Καπελλάκης
Γαρίπα(Μανόλης Ψαρουδάκης): Ζαμπουλάκης, Δασκαλάκης, Κορναράκης, Φρουδάκης (70′ Διακάκης), Λαμπράκης, Καουκάκης, Λουτσιάν (60′ Τζιμπιμπάκης), Γαλανάκης (85′ Τζιράκης), Νασόπουλος, Φραγκιαδάκης, Σαλίου

Spread the love