Με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Εργοτέλης

Νικηφόρα ξεκίνησε τις επίσημες εφετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο μπάσκετ, επικρατώντας της Μεσσαράς στο κλειστό του Λίντο 70-48, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Το συγκρότημα του Γιάννη Βισκαδουράκη το οποίο βρίσκεται στο κατακόρυφο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, είχε την ευκαιρία να δώσει μια καλή αναμέτρηση από την οποία αποκόμισε ωφέλιμα συμπεράσματα, με χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, σκοράροντας σχεδόν όλοι.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν έχασε ποτέ, ενώ ολοένα και άνοιγε την υπέρ του διαφορά, με το τελικό 70-48 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 22-7, 39-23 (ημίχρονο), 54-38, 70-48

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Κάτος 9(1), Γουμενάκης 6(2), Αντιφυλιώτης, Βερτούδος 5(1), Μελιδονιώτης 8, Δαπουλάκης 2, Μανιαδής 4, Χριστοδούλου 7(1), Αλεξανδρόπουλος 4, Αντωνογιαννάκης 6, Μητρόπαπας 12(2), Μπουμπάρης 7.
Μεσσαρά (Δαριβιανάκης): Πατεράκης, Δαριβιανάκης Ε. 6, Βασιλείου 6, Χαραλαμπάκης 4, Κατσαπρακάκης 13(1), Μακράκης 12(2), Τσικριτσάκης 3, Δαριβιανάκης 2.

Spread the love