Με τον Μάικ Παρθενάκη στην τεχνική ηγεσία η ΝΕΑ ομάδα του Αθλόπολις

Ο νεαρός αλλά έμπειρος προπονητής Μάϊκ Παρθενάκης θα είναι ο προπονητής της ΝΕΑΣ ομάδας που δημιούργησε και δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Μετά λοιπόν τα προβλήματα που προέκυψαν με την ομάδα που το Αθλόπολις συμμετείχε πέρσι στο πρωτάθλημα σαν Νέοι Αθλόπολις/Αλμυρός και κέρδισε την άνοδο στην Β΄κατηγορία και η οποία πλέον θα συμμετέχει σαν Νέοι Αλμυρού οι άνθρωποι του Αθλόπολις απέκτησαν το καταστατικό μια γείτονος ομάδας που για χρόνια δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και με το νέο αυτό όνομα θα δηλώσει τη συμμετοχή της στην Γ΄κατηγορία.

Η προετοιμασία της νέας αυτής προσπάθειας θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου και ώρα 18:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλόπολις: «Μετά τη συνάντηση σήμερα στο Αθλόπολις αποφασίστηκε η δημιουργία νέας ομάδας από την ακαδημία μας που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα  Γ κατηγορίας της ΕΠΣΗ Ηρακλείου. Έναρξη τη προετοιμασίας 24 Αυγούστου και 18:30 στο Αθλόπολις. Η ομάδα αυτή θα στηριχτεί στα παιδιά που έχουν γεννηθεί 2001 και με προσθήκες από δικά μας παιδιά 1999 2000 που είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Το Αθλοπολις για άλλη μια φορά προχωρά στη δημιουργία τρίτης ομάδας χωρίς να υπολογίζει χρόνο και οικονομικό κόστος. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά με πολύ υγεία και διασκέδαση. Άλλωστε το διασκεδάζουμε παίζοντας ποδόσφαιρο. Είναι η ταυτότητα μας σαν ακαδημία».

 

Spread the love