Με τον Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο του ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Ο 48χρονος τεχνικός αναλαμβάνει την κρητική ομάδα
Σε συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ο.Φ. Ιεράπετρας ήρθαν την Κυριακή (3/7) οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας.
Οι διοικούντες τον ΟΦΙ και ο 48χρονος τεχνικός τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με στόχο τη δημιουργία ενός εξαιρετικού συνόλου για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2.
Μετά την πρόσληψη Διγκόζη, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός προκειμένου η Ιεράπετρα να ενισχυθεί σε θέσεις που υπάρχουν αδυναμίες και να πετύχει τους στόχους της
Ο Διγκόζης διετέλεσε προπονητής σε Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Τύρναβο, Τρίκαλα, Αιγινιακό, Κέρκυρα, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Πανηλειακό, Νέα Αρτάκη και Πανσερραϊκό, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Άρη, ΑΕΛ και Ξάνθη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ:
«Ο Αγγελος Διγκόζης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΙ.
Ο γνωστός σε όλους μας 48χρονος κόουτς είναι κάτοχος UEFA PRO.
Υπήρξε προπονητής σε Πανθρακικό (Β-Α), Παναχαϊκή (Β), Τύρναβο (Β), Τρίκαλα (Ανοδος από Γ σε Β), Αιγινιακό (Β), Κέρκυρα (Ανοδος από Β σε Α), Καβάλα (Γ), Δόξα Δράμας (Β), Πανηλειακός (Γ), Πανσερραϊκό (Ανοδος από Γ σε Β) και Πανσερραϊκό (Β).
Ως παίκτη τον θυμόμαστε όλοι με την φανέλα του ΟΦΗ, του ΑΡΗ, της Λάρισας και της Ξάνθης να μεγαλουργεί. Πήρε κύπελλο Ελλάδος το 2007 με την ΑΕΛ, έξοδος ΟΥΕΦΑ το 2004 με τον ΑΡΗ και το 2006 με την ΑΕΛ ενώ πήρε και πρωτάθλημα Β Εθνικής το 2005 με την ΑΕΛ.
Τέλος όπως έγινε γνωστό ο Βαγγέλης Στουρνάρας θα είναι ο βοηθός του Αγγελου Διγκόζη στον πάγκο του ΟΦΙ.
Ο 40χρονος τεχνικός είναι κάτοχος UEFA B και εν δυνάμει UEFA A.

Spread the love