Με «τεσσάρα» η Τρίπολης τον Βόλο. Χατ-τρικ του Φερνάντεθ ! (highlights)

Στην κορυφή της κατάταξης των πλέι-άουτ (προσωρινά τουλάχιστον, καθώς ο Ατρόμητος παίζει τη Δευτέρα) ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εύκολα του Βόλου με 4-0 στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και επέστρεψαν στις νίκες, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (2΄, 45+1΄ με πέναλτι, 67΄), ενώ το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Σίτο στο 51΄.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Λουίς Φερνάντεθ, μετά από γύρισμα του Κώτσιρα. Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από καλή θέση στο 10΄, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σίτο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Καραγκιόζη και ο Φερνάντεθ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (2-0). Στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Σίτο με σουτ έξω από την περιοχή «σφράγισε» οριστικά τη νίκη του Αστέρα, για να διαμορφωθεί στο 67΄ το 4-0, πάλι από τον Λουίς Φερνάντεθ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπόρχα Φερνάντεθ.

Χωρία καμιά αμφιβολία, ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ στους διακριθέντες συγκαταλέγονται και οι Μπόρχα Φερνάντεθ, Κώτσιρας και Μουνάφο.
Στον αντίποδα, ο μοναδικός που διεσώθη από το ναυάγιο των «κυανέρυθρων» της Μαγνησίας ήταν ο Μαξ.

Διαιτητής ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Χατζηνάκο (Δράμας). Υπεύθνος VAR ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR ο Βρέσκας (Πιερίας). Τέταρτος ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).
Κίτρινες: 25′ Αλί Μπάμπα, 40′ Πασαλίδης, 45+3′ Κρέσπι, 56′ Μουνάφο – 35′ Μουνίθ, 43′ Ζοάο, 77′ Γκουαροτσένα
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Tσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Πασαλίδης (86′ Χριστόπουλος), Μουνάφο (60′ Μπελόκ), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (60′ Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46′ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77′ Αλάγκμπε), Κρέσπι.
ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Λύρατζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (55′ Κορέλας), Γκουαροτσένα (85′ Μπαλογιάννης), Μουνίθ (64′ Μπάλλας), Γέντρισεκ (55′ Κυζιρίδης).

Spread the love