Με «τεσσάρα» επέστρεψε ο ΠΑΟ από την Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μεγάλη «αντίδραση» μετά την εντός έδρας ήττα του απ’ την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/9), περνώντας με νίκη από την Τρίπολη με το εμφατικό 4-1 επί του Αστέρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μία νίκη που «ξόρκισε» για τους «πράσινους» την πολύ αρνητική παράδοση που είχαν τα τελευταία 6,5 χρόνια, έχοντας μείνει 7 αγώνες χωρίς διπλό κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αράο στο 5’ κι ο Βέρμπιτς στο 31’ έβαλαν τους «πράσινους» μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, παρά τη γρήγορη ισοφάριση του Καλτσά (7’), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο «χτύπησε» εις διπλούν ο Φώτης Ιωαννίδης με δύο γκολ στο 80’ (πέναλτι) και στο 87’.

Στο 45’+1’ ο Σπόραρ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Παπαδόπουλο.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 35’ Άλβαρες, 51’ Γ. Χριστόπουλος, 80’ Καρμόνα – 66’ Μλαντένοβιτς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ι. Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (77’ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (61’ Σουρλής), Καλτσάς (81’ Σίτο), Μπαρτόλο (77’ Ζουγλής), Κρεσπί, Μιριτέλο (61’ Μάντζης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι (84’ Ρουμπέν), Πάλμερ-Μπράουν (46’ Σένκεφελντ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος (74’ Βιλένα), Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς (66’ Μαντσίνι), Σπόραρ (73’ Ιωαννίδης).

Spread the love