Με Σακλαμανάκη το διπλό ανατροπής ο Αλμυρός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αλμυρός και μάλιστα με ανατροπή σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Θραψανού.
Ο Αλμυρός θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 7΄ο Κατσαμάνη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Χρονάκης.
Ο Ανθεστίων απάντησε με γκολ όταν στο 40΄ο Μεμοτσέλα κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.
Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Σαράντος Σακλαμανάκης που στο 43΄με τη σειρά του εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έφερε το παιχνίδι στα ίσα του.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62΄ο εικοσάχρονος ποδοσφαιριστής του Αλμυρού κτύπησε και πάλι έκανε την πλήρη ανατροπή και χάρισε το πρώτο της τρίποντο στην ομάδα του
Η Διαιτησία: Ζαχαριουδάκης Γ., Παπαδακάκης Γ., Χναράκης Δ
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ(Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Χρονάκης, Μακρογιαννάκης, Βιτσαράς, Παπουτσάκης (75’ Κεφαλάκης), Τσομπανάκης (85’ Κελαράκης), Δοργιομανωλάκης, Μηλάκης, Δημήτρης (55’ Πεχυνάκης), Χατζάκης, Μερκουλίδης, Μεμοτσέλα.
ΑΛΜΥΡΟΣ(Κώστας Κουντούρης): Ροδουσάκης, Μανωλακάκης, Κλάδος, Απλαδάς, Σταυρακάκης, Βελιβασάκης, Κονιδάκης (38’ Σχοιναράκης), Π. Στρατήγης (80’ Βράνος), Σακλαμάκης, Ανδρ. Στρατήγης, Κατσαμάνης (87’ Παπαγγελής).

Spread the love