Με «ντόρτια» γέμισε καημούς τον ΠΑΣ ο Άρης στους «Ζωσιμάδες»

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέρασε από τους «Ζωσιμάδες», κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Φαμπιάνο Λέισμαν (60’πέν.), Νικολά Ενκουλού (79’), Μόουζες Οντουμπάτζο (81’) και Λουίς Πάλμα (90’+3’) τα γκολ για τους «κίτρινους», ωστόσο η είσοδος του Οντουμπάτζο και οι επεμβάσεις του Χουλιάν Κουέστα ήταν τα «κλειδιά» για το «τρίποντο». 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας σταμάτησε τους Μορέιρα Μέντες (73’), Κλόντιου Μπαλάν (74’) και Παναγιώτη Τζίμα (77’), ο Φαμπιάνο έβαλε σωστά την προβολή στην προσπάθεια του Παμλίδη (75’) ενώ ενδιάμεσα ο Οντουμπάτζο λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με το 0-1 να μένει άλλοτε πιο εύκολα κι άλλοτε πιο δύσκολα. 

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας) 

Κίτρινες: Εραμούσπε – Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Παμλίδης (87’ Μανσούρ), Εραμούσπε, Τζίμας (87’ Τσίρης), Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπαλάν. 

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Ετέμπο (90’+2’ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο (79’ Γκρέι), Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Πάλμα. 

Spread the love