Με Ντνίπρο η ΑΕΚ Λάρνακας στα «νοκ άουτ» πλέι οφ του Europa Conference League

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/11) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τα νοκ άουτ πλέι οφ του Europa Conference League, από τα οποία θα γίνουν γνωστές οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση για τα «νοκ άουτ» πλέι οφ του Europa Conference League μπήκαν οι οκτώ ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, καθώς και οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την τρίτη θέση στους ομίλους του Europa League. Από τη διαδικασία προέκυψαν οκτώ ζευγάρια, οι νικητές των οποίων θα πάρουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16», όπου… περιμένουν ήδη οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Europa Conference League. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 23/2. Οι νικητές των «νοκ άουτ» πλέι οφ παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα «μονομαχήσει» με την Ντνίπρο για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ουκρανική ομάδα, η οποία έδωσε τους εντός έδρας αγώνες της στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, θα επιστρέψει στην Κύπρο, καθώς αντιμετώπισε στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της διοργάνωσης τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση για τα «νοκ άουτ» πλέι οφ του Europa Conference League έχουν ως εξής:

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Γάνδη (Βέλγιο)

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)-Βασιλεία (Ελβετία)

Λάτσιο (Ιταλία)-Κλουζ (Ρουμανία)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)-Φιορεντίνα (Ιταλία)

ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)-Ντνίπρο (Ουκρανία)

Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία)-Παρτιζάν (Σερβία)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Spread the love