Με ΝΕΑ και παλιά εργαλεία προσπαθεί να κατεβάσει ομάδα ο κόουτς !

«Πάνοπλος» θα υποδεχθεί αύριο (18/9, 19:00) ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, καθώς στην αποστολή των Κρητών βρίσκονται (με διερμηνέα) όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αυτή τόσο τον Μπιφουμά, ο οποίος έκανε σήμερα την πρώτη προπόνησή του με τα ασπρόμαυρα, όσο και τους Γκερέρο, Περέα και Ζερκάν. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τους Λάρσον, Μεγιάδο και Ντουρμισάι που επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμειναν ο Τοράλ, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, οι Γιαννούλης και Νέιρα που συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Μαρινάκης, Μπουζούκης και Τσιλιανίδης έκαναν θεραπεία, ο τραυματίας Γρίβας και οι τερματοφύλακες Σωτηρίου και Σηφάκης.

Την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συγκροτούν 21 παίκτες που είναι οι Στέφενς, Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Ζερκάν, Μπιφουμά, Καμάου, Γκερέρο, Ντικό και Ντουρμισάι.

Spread the love