Με ηγέτη και σκόρερ τον Τριανταφύλλου τα κατάφερε ο ΠΟΑ!!!

Έχοντας σαν ηγέτη και φυσικά σκόρερ τον Τάσο Τριανταφύλου, που πέτυχε χατ – τρυκ και παρά τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα o ΠΟΑ, κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε ο Εργοτέλης να νικήσει τον Ιάλυσο με 4-3
Οι Ατσαλενιώτες προηγήθηκαν με τα τρία τέρματα του Τριανταφύλλου κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 13΄ με ωραίο πλασέ και από πλάγια θέση του Ρεκλείτη.
Από το 24΄άρχισε η ανατροπή όταν ο ΠΟΑ κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Τριανταφύλλου έκανε το 1-1.
Στο 28΄ο Φυλακούρης έκανε το λάθος, προσπάθησε να γυρίσει στον τερματοφύλακα του, ο Τραινταφύλλου που καραδοκούσε πήρε την «ασίστ» και πλάσαρε υποδειγματικά τον αδύνατο να αντιδράσει Χειμωνέτο κάνοντας έτσι το 2-1 και την πλήρη ανατροπή.
Κάτι παρόμοιο έγινε και με στην έναρξη του Β΄ ημιχρόνου με αποτέλεσμα ο Τριανταφύλλου να κλέψει την μπάλα και να κάνει το 3-1…
Μετά από αυτό οι παίχτες του ΠΟΑ νόμισαν ότι το παιχνίδι έσβησαν τις μηχανές και περίμεναν να λήξη το παιχνίδι κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι Ροδίτες να πάρουν τα ηνία του αγώνα να μειώσουν με τον Δελαπόρτα στο 67΄ και να ισοφαρίσουν στο 83΄με κεφαλιά κεραυνό του Ιμπραΐμ.
Στις καθυστερήσεις ο Τριανταφύλλου έχασε την ευκαιρία να για να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όταν το φάουλ που εκτέλεσε εξουδετέρωσε με μεγάλη δυσκολία ο Χειμωνέτος, όμως στο 94’ ήρθε η λύτρωση για τον ΠΟΑ, όταν έπειτα από φάουλ του Σταθόγλου ο Χαρίτος πέτυχε το 4-3 και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην κρητική ομάδα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπερτάκης από τα Χανιά, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπουτσάκη (42’), Ρεκλείτη (44’) και Παπασπύρο (72’).
ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου (70’ Πετράς), Ρουμπάκης (76’ Χαρίτος), Μπουτσάκης, Αμντουραχμάνι (59’ Καρβελάς), Τριανταφύλλου.
Ιάλυσος (Γ. Στεφανίδης): Χειμωνέτος, Λίτσος, Αχείμαστος (59’ Διακουράκης), Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρακλείτης, Χατζηπέτρος (53΄Ιμπραΐμ), Σπάρταλης, Παπασπύρος (76’ Καρπαθάκης), Παυλίδης, Δελαπόρτας.

Spread the love