Με αλληλοευχαριστήρια χώρισαν οι δρόμοι του Σηφάκη με Πανθηραϊκό…

Την Κυριακή το πρωί λίγο πριν το νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ραφήνα, λύθηκε η συνεργασία του Πανθηραϊκού με τον τεχνικό διευθυντή του Μύρωνα Σηφάκη , που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους…
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:
«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον κ. Μύρωνα Σηφάκη, καθώς ένα προσωπικό του ζήτημα τον αναγκάζει να αποχωρήσει από το νησί μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού ευχαριστεί θερμά τον κ. Μύρωνα Σηφάκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.
Σε δήλωση που παραχώρησε ο κ. Σηφάκης πριν από τη σημερινή αναμέτρηση τόνισε: «Εύχομαι την Κυριακή στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία και να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο αγωνιστικό τμήμα του Πανθηραϊκού για τη δίμηνη συνεργασία μας, να ευχηθώ στη Διοίκηση, το Προπονητικό τιμ και στους Αθλητές της ομάδας και σε όλους τους φιλάθλους καλό πρωτάθλημα και επίτευξη των στόχων! Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν την παραμονή μου στην όμορφη Σαντορίνη. Υπηρέτησα τον Πανθηραϊκό με σοβαρότητα, επαγγελματική συνέπεια και αφοσίωση.
Με εκτίμηση
Μύρωνας Σηφάκης»

Spread the love