Μεγάλο διπλό του ΠΑΣ 0-1 την Κέρκυρα…

Σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super league, Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Βιντάλ στο 80ο λεπτό, ο οποίος (είχε αντικαταστήσει στο 52΄ τον Μαμπουλού) με ωραία ενέργεια έκανε το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στη εστία της Κέρκυρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε έτσι με το γκολ του Βιντάλ να πάρει για μία ακόμη φορά θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (το 2014 με 2-0) κι έφθασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 3 έμειναν οι «Φαίακες».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαννουλάκης (Χανίων), βοηθοί του οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Γεωργαράκος (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Παππάς (Αθηνών).
Κίτρινη: 37′ Γκόμες – 50′ Τζημόπουλος, 57′ Μπουκουβάλας, 59′ Σκόνδρας
Οι συνθέσεις
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Σιόντης, Ντουαλά (65′ Χιντζίδης), Επστάιν, Ζορμπάς (76′ Γεωργακόπουλος), Τουράμ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κοζορώνης, Γιάκος, Ζάιρο (90′ Κούτρης), Μαμπουλού (52′ Βιδάλ), Κόντε.

Spread the love