Ματσάρα το Ζαρός – Ρωμανός!

Φοβερό ματς έγινε στο γήπεδο του Ζαρού ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Ρωμανό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 με καμιά από τις δυο ομάδες να μη θέλει να χάσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο γήπεδο να χορτάσουν γκολ και θέαμα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 8΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Αντ. Μεταξάκης, για να έρθει ο ίδιος παίχτης στο 20΄ να πετύχει το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 33΄ με τον Κοκκινάκη να μειώνει το σκορ σε 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα καταφέρνοντας έτσι να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ξυλούρη, για να έρθει στη συνέχεια ο Κοκκινάκης με το 2ο προσωπικό οτυ τέμρα να πετύχει την ανατροπή και να δώσει το προβάδισμα στο Ρωμανό με 2-3.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την παραπάνω εξέλιξη, κατάφεραν να αντιδράσουν κερδίζοντας λίγο αργότερα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντ. Μεταξάκης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-3, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Διαιτησία: Γιώργος Χαχαριουδάκης, Χρυσούλα Τουρλουκάκη, Γιάννης Γρηγοράκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ζαρός (Φάνης Χαλκιαδάκης): Μήτρου, Πολυμερίδης Γ.(83’ λ.τ. Πολυμερίδης Χ.), Κοζυράκης, Χελά, Λογοθέτης, Γενιτσαρίδης, Φραγκιαδουλάκης(82’ Αλμπαντάκης), Πουλάκης(80’ Παραθύρας), Κλαπάκης(60’ Λιοδάκης), Ρομπάκης, Μεταξάκης Α.
Ρωμανός (Νίκος Σουργιάς): Χωματάς, Μεσσαριτάκης, Καραταράκης, Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Ρουμπάκης, Χαρατσής(70’ Χαρμπής), Ξυλούρης(75’ Φιράνι), Χρηστάκης, Κοκκινάκης(85’ Λασιθιωτάκης), Καλαϊτζάκης(70’ Χαλκιαδάκης)

Spread the love