Κατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0

Μέτριο παιχνίδι έγινε στην Καρδίτσα ανάμεσα την τοπική Αναγέννηση και τον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Ο ΟΦΗ που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε πάρει το «διπλό» στις Σέρρες και μάλιστα με σχετική άνεση, είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις για μια καλή χρονιά και άνοδο.
Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να εθεωρείτο ικανοποιητικό, αλλά για το φετινή ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει να λογίζεται σαν αποτυχία, αφού η Αναγέννηση δεν είναι κάτι το φοβερό στη φετινή Β΄ Εθνική.
Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, παρά μόνο υποψίες για ευκαιρίες που δεν μπορούσαν να φέρουν κάποιο γκολ.
Οι Κρητικοί απείλησαν στο ξεκίνημα με τα σουτ των Παπαστεριανού και Ορτέγκα. Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στο 35’, με τον Στρέζο να αποκρούει το μακρινό σουτ του Σουντουρά.
Φάσεις με το… σταγονόμετρο και στην επανάληψη, με τη μεγαλύτερη να έρχεται στις καθυστερήσεις του ματς για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπολου, όταν το σουτ του Κομεσίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 90’ ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Θεοδωράκη, αλλά ο ρέφερι Φωτιάδης είπε «παίζετε».
Προς το τέλος του αγώνα υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Κισκαμπάνη.
Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Αινάλη (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 11′ Κονέ, 14 Θεοδωράκης, 26′ 90+4′, 67′ Χαντζάρας, 70′ Σιώπης, 90+4′ Στρέζος – 20′ Ζιαμπάρης, 32′ Λεάλ
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+4’ Κισκαμπάνης

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΣΑ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι (83’ Κωνσταντινόπουλος), Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης (67’ Μασούρας), Σουντουρά, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χαντζάρας (80’ Μπούσδρας)
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (59’ Μάνος), Χαντί, Παπαστεργιανός (77’ Όγκμποε), Σιώπης, Κοιλιάρας (59’ Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Spread the love