Και με «10» ήταν καλύτερη η Μινωική

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ανάμεσα την Μινωική και την Γόρτυνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ με το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων να φαντάζει πέρα για πέρα δίκαιο αφού και όταν έμειναν με «10» (αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καραντινάκη στο 38΄), ήταν σαφώς καλύτεροι από την ομάδα των Αγίων Δέκα που μπορούμε να πούμε ότι απουσίαζε παντελώς από το γήπεδο.
Τα γκόλ για την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου πέτυχαν οι, Ρουμελιώτης στο 24’ και στο 63΄με κτύπημα πέναλτι και ο Παπουτσιδάκης στο 41΄ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μινωική θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αν οι επιθετικοί της ήταν πιο προσεχτικοί στην τελευταία προσπάθεια τους.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Πατεμτζή και των βοηθών του, Μαυραντωνάκη
και Δρακουλάκης Κων/νος
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μινωική (Δ. Κόκκινος): Αμπατζής, Καραντινάκης, Βιτσαράς, Παπουτσιδάκης(80 Τρουλλινός), Χατζηδημητρίου, Στακάκης, Καστελιαννάκης, Ταμπάκης(66 Ψαρράς), Ρουμελιώτης( 73 Πατσάκης, Αστύρακακης(73 Σαραφαλντιν) , Μαρκόπουλος(80 Γελαδάς)
Γόρτυς (Μ. Κουτεντάκης): Κοζονάκης, Φουστανάκης, Μηναδάκης(56 Γενιτσαρίδης) , Ξαγοραράκης, Μάλο,Ζέκιο, Μπαντούνας, Κοκολάκης(56 Ντόκο), Φουντουλάκης, Δημήτρης , Μαρκάκης (90 Ψιμόπουλος)

Spread the love