Καβρομαμούνας… Speaking: Έρχεται ο πρόεδρος…

**Μας ενημερώνουν οι διάφορες καλά πληροφορημένες σελίδες…
**Έρχεται ο πρόεδρος Μπούσης, αναμένεται ο πρόεδρος
**Άντε να έρθει ο πρόεδρος να κλείσουν μερικά στόματα
**Το διάβασα κι αυτό… «Υπήρξαν στιγμές μέσα στη σεζόν, που με τον τρόπο παιχνιδιού του «ξύπνησε» μνήμες του ένδοξου παρελθόντος. Και μπορεί ν’ αγγίζει τις παρυφές της ιεροσυλίας ή και της γραφικότητας, ωστόσο αυτός ο ΟΦΗ δίνει ελπίδα πως οι.. εποχές Γκέραρντ δεν αργούν».
**Πα!Πα!Πα! Της Αγίας Παρασκευής το κάνανε μεγάλη νάναι η χάρη της αλλα… τόσο λιβάνι;
**Και λέω εγώ εδά που απεχθάνομαι σαν το διάολο το λιβάνι…
** Στο μόνο κοινό που μπορούμε να βρούμε φιλαράκια μου, ανάμεσα στον ΟΦΗ του Γκέραρντ και αυτόν του Σίμου, είναι η 7άρα που εισέπραξε ο πρώτος στην Νίκαια από τον Ιωνικό και οι 8 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 10 αγώνες στα πλέι – οφ που μόλις (ευτυχώς) τελείωσαν.
**Το κοινό; Απλά τότε οι οπαδοί που τρώγανε το σανό λες και ήταν “λαχανοντολμάδες” την κάνανε γαργάρα όπως και τώρα… σσσσς… όποιος το σκέφτηκε έχει πρόβλημα.
**Δεν άνοιξε ρουθούνι… Όχι, δεν ήταν όλοι οι ίδιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι σημερινοί (όπως πάντα εξαιρώ τους φίλους μου) είναι πιο εκπαιδευμένοι να κρατούν το θυμιατό με στιλ…
**Φαντάζεστε ο Σιμος να ήταν προπονητής στη Δόξα Γαλιάς και να κάνει 8 στα 10, την 4η αγωνιστική θα τον είχε ξαποστείλει ο Καμπουράκης…
**Και μιας και πάλι μιλούμε για τον ΟΦΗ και ξέρω ότι κάποιος θα μου τα ψάλει πάλι…
**Έμαθε κανένας γιατί παραιτήθηκε ο 3ος Αντιπρόεδρος…
**Καλά θα ήτανε κάποιος από τους επαγγελματίες που κάνουν ρεπορτάζ του ΟΦΗ να μας ενημερώσει και μας για τον λόγο…
**Συχνά μας γράφουν πως κοιμήθηκε ο πρόεδρος, πότε πήγε στην τουαλέτα, μπα δεν μας γράφουν για το τύπο του «σκατού» του προέδρου.
**Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να μάθω για την παραίτηση Αντζελο Πολυβού…
**Και ένα ακόμη που για κάποιους να μην παίζει και μεγάλη σημασία αλλά ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
**Όταν ανέλαβαν αυτά τα παλικάρια και αφού τσέπωσαν εκβιαστικά (έτσι λένε) τις μετοχές κάποιων, μας υποσχέθηκαν ότι ο ΟΦΗ δεν θα παίρνει δανεικούς από άλλες ομάδες.
**Εσείς που κάνετε το ρεπορτάζ και τα ξέρετε σχεδόν όλα μπορείτε να μας γράψετε αν υπάρχουν δανεικοί στον ΟΦΗ, ποιοί είναι και σε ποιες ομάδες ανήκουν;
**Δεν μπόρεσε λέει ο Κώστας Χανιωτάκης να κρίνει τον Ισπανό τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν αυτό το έκανε από ευγένεια ή δεν τον έχει δει να παίζει.
**Τα στοιχεία φίλε Κώστα είναι αλάνθαστα…
**Συνολικά αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δέχθηκε 33 γκολ, 2 και κάτι σε κάθε παιχνίδι.
**Πάμε παρακάτω και σε ένα έκτακτο θανατηφόρο «ΜΠΑΜΠ» αυτό το έκλεψα από την ιστοσελίδα με τα πολλά «ΜΠΑΜΠ»
**Διάβασα τη σύνθεση του νέου συμβουλίου της ομάδας που πάει λέγανε δια περιπάτου το πρωτάθλημα και δεν είδα πουθενά το όνομα του «googledoctora»
**Λέτε να στρίβει δια του αρραβώνος που έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος;
**Μπά, δε νομίζω, εσείς τσακάλια μου που όπως έμαθα αγοράζατε οικόπεδα εκεί στη περιοχή για να τα κάνετε προπονητήρια τι λέτε;

Spread the love