Η κούραση έφερε την ήττα για τον Εργοτέλη

Δεν ξεπέρασε τη μετριότητα ο Εργοτέλης και γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης που με τη νίκη του αυτή έκανε βήμα ίσως και άλμα προς την σωτηρία.
Η υπερπροσπάθεια των παικτών του Εργοτέλη στο μεσοβδομαδιάτικο παιχνίδι τους με τον ΟΦΗ έφερε την κούραση και η ήττα ήλθε φυσιολογικά, αφού αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Kwateng στο 14΄ που βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων, δεν δημιούργησαν τίποτα περισσότερο στην συνέχεια του αγώνα.
Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 36΄, όταν σε σέντρα του Βουκμίροβιτς από δεξιά, ο Τζιώρας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου, κάνοντας έτσι το 1-0.
Διαιτητής ήταν ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου), με βοηθούς τους Πήττα (Ηλείας) και Λιόντο (Ηπείρου). Τέταρτος ήταν ο Πανυτσίδης (Κοζάνης).
Κίτρινες: 43’ Κάκκο, 60’ Παναγιώτου, 80’ Χούσος – 32’ ΤσέλιοςΟι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Παντίδος, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (57′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (70’Άλεξιτς), Κάκκο, Τζιώρας.
Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Προβιδάκης (46′ Μπουρσέλης), Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Bruce, Τσέλιος, Γροντής, Καπνίδης (64′ Ροβίθης), Efford, Kwateng (46′ Ιατρούδης)

Η συνέντευξη του προπονητή του Εργοτέλη

Spread the love