«Ζόρια» για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός σημείωσε δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο Καραϊσκάκη για την 13η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε -έστω και προσωρινά- (η ΑΕΚ παίζει αύριο με τον Λεβαδειακό) στην κορυφή της κατάταξης με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 14η θέση με 11β. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 23΄ με τον Ελμπάζ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 31΄ με τον Ελαμπντελαουί και να πάρουν το προβάδισμα στο 80΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), βοηθοί του οι Φωτόπουλος (Αθηνών) και Κουντουρέλης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).
Κίτρινες: 73′ Μαρίν, 81′ Ανσαριφάρντ, 83′ Πάρντο, 90’+2 Προτό – 43′ Τσόβιτς, 66′ Χουάρες, 73′ Κονέ, 78′ Κοντοές, 88′ Μενδρινός
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μποτία (46′ Ένγκελς), Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Σεμπά (66′ Πάρντο), Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς (62′ Ανσαριφάρντ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κούρος, Κύργιας, Παπάζογλου, Κοντοές, Χουάρες, Κονέ (90′ Κιταμπάλα), Αλμπάνης (71′ Μάατσι), Ανιέτε (84′ Μενδρινός), Ελμπάζ.

Spread the love