Εύκολα τον Πας η ΑΕΚ και επέστρεψε ξανά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή

Με το… καυτό δίδυμο Αραούχο – Λιβάγια να “μιλάει” η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι “κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και πήραν αυτό που ήθελαν ώστε να ανέβουν προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα («συγκατοικούν» με τον ΠΑΟΚ. Δύο γκολ πέτυχε ο Αραούχο (53′, 88′), ενώ ο Λιβάγια (12′) είχε ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γαρουφαλιά (47′), ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκόνδρα στο 61′.
Διαιτητής : Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και Νικολακάκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Μαρκαντωνάτος (Ηλείας).
Κίτρινες: 30’ Μπουκουβάλας, 39’ Σκόνδρας
Κόκκινη: 61′ Σκόνδρας
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες (67′ Χριστοδουλόπουλος), Μοράν, Κονέ, Μασούντ (63′ Μπακασέτας), Λιβάγια (90′ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος (71′ Μανθάτης), Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μπετρά (71′ Σολτάνι), Βιντάλ (89′ Καρανίκας), Γαρουφαλιάς, Κόντε.

Spread the love