Ευτυχώς που υπήρχε και η Ακαδημία του Τυμπακίου…

Πήγαν λέει οι Ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΗ χθες στη Μεσσαρά για την προεπιλογή της ΕΠΣΗ και ανακάλυψαν ότι τα λάθη των προηγούμενων χρόνων, έχουν απογοητεύσει, Ακαδημίες και παιδιά της ευρύτερης περιοχής, αφού μόλις και μετά βίας συγκεντρώθηκαν καμιά 5-6 παιδιά. Και ευτυχώς που ήταν εκεί η Ακαδημία του ΑΟΤ και με την συμμετοχή της επέτρεψε να βγάλουν και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, με πολλάαααα παιδιά.
Μας ενημέρωσε λοιπόν η ΕΠΣΗ…
Ότι η συμμετοχή στις ηλικίες 2003/2004 ήταν ικανοποιητική και έγινε υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Μπασκάκη.
Το παρών έδωσαν: 14 παιδιά από την Ακαδημία του ΑΟΤ, 1 παιδί από την Ακαδημία της Φαιστού και 2 παιδιά από αυτή της Γόρτυνας (για να φαίνονται περισσότερες Ακαδημίες έδωσαν και Χείμαρος που δεν έχει Ακαδημία)
Για την ιστορία τα ονόματα των παιδιών που πήραν μέρος στην προεπιλογή ήταν: Μύρος Μερονιανάκης, Κώστας Καδιανάκης, Γιάννης Γρηγοράκης, Στέλιος Θεοδωράκης, Τίτος Κουτεντάκης, Μάνος Μανουσάκης, Γιάννης Σπυριδάκης, Μιχάλης Σπυριδάκης, Μανόλης Μαράκης, Μανόλης Χατζηδάκης, Σταύρος Νικολιδάκης, Αντώνης Μακρυδάκης, Γιώργος Κοκαράκης, Στέφανος Ντισπυράκης (ΑΟ Τυμπακίου), Γιώργος Χατζάκης (Φαιστός), Ανέστης Ντόκος (Γόρτυνας), Κώστας Φουντουλάκης (Γόρτυνας).
Στις ηλικίες 2001/2002, που τα παιδιά το ΑΟΤ δεν είχαν προπόνηση η συμμετοχή ήταν μετρημένη στα δάχτυλα των χεριών, 7 στον αριθμό. (πέρση ήταν πάνω από 40) Και η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τριβιζαδάκη
Για την ιστορία τα ονόματα των παιδιών που πήραν μέρος στην προεπιλογή ήταν: Ηλίας Τάφα, Μάνος Ψιλομανουσάκης, Μάνος Χανιωτάκης (Κόρακας), Μάνος Σημαιάκης (Καμηλάρι), Μιχαήλ Μακρυδάκης, Άλμπερτ Μποτοφέι (Πυργιώτισσα), Μάνος Παπαδομανωλάκης της Γόρτυνας

Spread the love