Επέστρεψε στις νίκες  η ΑΕΚ, 3-0 τον πολύ κακό ΟΦΗ

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ, καθώς σε αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στην OPAP Arena. Έτσι, παραμένει πανίσχυρη στο νέο της γήπεδο, όπου μετράει πέντε διαδοχικές νίκες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) με συντελεστή τερμάτων 12-1.

Το σκορ άνοιξε στο 6΄ με πέναλτι ο Λιβάι Γκαρσία το οποίο κέρδισε ο Άμραμπατ. Στο 11΄ ο Γκατσίνοβιτς έγραψε το 2-0 με υπέροχο τελείωμα μετά από έξοχη ασίστ του Μάνταλου, ενώ στο 60΄ ήταν η σειρά του Πέτρου να χριστεί σκόρερ με κεφαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Γκαρσία. Έτσι, ο Μάνταλος έγινε ο πρώτος Έλληνας που σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Κίτρινες: Τοράρινσον

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Τοράρινσον, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (66′ Αραούχο), Πινέδα (66′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (70′ Μαχαίρας), Άμραμπατ, Γκαρσία (87′ Κοσίδης)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής (83′ Πασαλίδης), Περέα (74′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντιούσε 83′ Νέιρα), Μέσακ (66′ Ντίκο), Γκερέρο (66′ Ντουρμισάι)

Spread the love