Εκεί που η ΕΠΣΗ κωφεύει αναλαμβάνει δράση ο Σύνδεσμος

Εκεί που μπορεί η ΕΠΣΗ να μην θέλει ή να μη μπορεί, αφού εδώ που τα λέμε μέλη της είναι τα Σωματεία Ε! ας κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια στις διαμαρτυρίες των εις βάρος της διαιτησίας, υπάρχει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου που θέλει και μπορεί να υπερασπιστεί τα μέλη του.
Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση δεν άφησε αναπάντητη την Ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Καλλιθέας ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου, περί κακής διαιτησίας του μέλους του Συνδέσμου Μ. Σφακιανάκη στο παιχνίδι με τον ΜΟΧΟ, με την οποία ζητά από την ΚΕΔ της ΕΠΣΗ την εξαίρεση του από τα μελλοντικά παιχνίδια της.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση
«Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και κάποιοι για να δικαιολογήσουν την δική τους ανεπάρκεια άρχισαν τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Οποιαδήποτε ανακοίνωση είναι αποδεκτή και λαμβάνεται υπ όψιν εφόσον διατυπώνεται σε ποδοσφαιρικά και ανθρώπινα πλαίσια.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας όμως ξεφεύγει από τα όρια του ποδοσφαίρου και κινείται στα όρια της ποδοσφαιρικής αλητείας, της προσβολής της προσωπικότητας και του ρατσισμού απέναντι στον συνάνθρωπο. Δεν θα μπούμε στην ουσία γιατί δεν αξίζει τον κόπο.
Κύριοι της Καλλιθέας, λάθη γίνονται και θα γίνονται πότε υπέρ σας και πότε κατά σας. Όταν το καταλάβετε θα είναι καλύτερα και για εσάς και δεν θα προσβάλλετε έναν εξαίρετο άνθρωπο και οικογενειάρχη που 25 χρόνια τώρα προσφέρει στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και που το τοπικό έχει ανάγκη από την εμπειρία, και το ήθος του. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ηρακλείου είναι ο μόνος φορέας που στηρίζει του διαιτητές και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν στο μέλλον να τους προσβάλει. »

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος Ο Γραμματέας
Κοκκινάκης Βασίλης Μαστορίδης Αναστάσιος

Spread the love