Δύο απουσίες, τέσσερις επιστροφές για ΟΦΗ εν όψει Άρη

Χωρίς τον Δημήτρη Σεϊταρίδη αλλά, με Σεμέδο, Νέιρα, Κουτρουμπή και Μαρινάκη η αποστολή του ΟΦΗ για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».
Η 5η θέση ήταν ο στόχος από την έναρξη των πλέι οφ και αυτό θα το πετύχουν η τεχνική και παίχτες της Κρητικής ομάδας μόνο εάν κερδίσουν σήμερα (11/7) το βράδυ, κάτι που θα σημάνει φυσικά και την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Σίμος είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν, με τους Νέιρα, Σεμέδο, Κουτρουμπή και Μαρινάκη να μπαίνουν στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Σωτηρίου, Μάνο, Σόουζα, Τσιλιανίδη, Μίγγο, Σουρνάκη, Περδίκη και Δεληγιαννίδη.
Χωρίς τον Δημήτρη Σωτηρίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/7), η προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τέθηκε εκτός αποστολής. Ο Felipe Souza έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.
Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Vaz, Nabi, Semedo, Νοικοκυράκης, Figueiredo.
Εκτός από τον Δημήτρη Σωτηρίου, εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Δημήτρης Μάνος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Μανώλης Περδίκης, Θοδωρής Μίγγος και Γιώργος Σουρνάκης.

Spread the love