Διασυρμός του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο…

Μόνο για ένα ημίχρονο κράτησε η αντίσταση του ΠΟΑ στο γήπεδο της Νεάπολης με την ομάδα του Ιωνικού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο οποίο ηττήθηκε με 5-1. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ήταν εμφανής η απουσία του Γιώργου Πετράκη…
Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ιδανικά το στραβοπάτημα του Ερμή Ζωνιανών και να σκαρφαλώσουν έτσι στην κορυφή του ομίλου τους.
Μόλις στο 2′ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά άγγιξε το γκολ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η επόμενη προσπάθειά του στο 19′. Ο Σαπαλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιακγιόζη ούτε στο 38′ και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.
Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο ακολούθησε το ξέσπασμα του Ιωνικού. Στο 50′ ο Αργυρίου με σουτ έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Πέεφ έκανε το 2-0. Με κεφαλιά στο 61′ ο Φραγκιαδάκης μείωσε σε 2-1, αλλά στο 77′ ο Αργυρίου σκοράροντας και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Καραλής με πέναλτι στο 85′ έκανε το 4-1 και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με πλασέ του Καμαρά στο 89′.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Ζαφειρίδης (78΄Ζέλο), Πέεφ, Σιμιτσής (86΄Κυριακίδης), Καραλής, Αργυρίου, Σαπαλίδης (82΄Καμαρά).
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Βρεττός (80΄Γενιτσαρίδης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου, Φραγκιαδάκης (84΄Σακλαμάκης), Σταθόγλου, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχαμάνι (67΄Ρουρμπάκης).

Spread the love