Διαπιστευτήρια Παράσχου στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη που θα της χάριζε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για να δει σε ποια θέση της βαθμολογίας θα την βρει η ολοκλήρωση του α΄ γύρου του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος.
Με τα λαθάκια της η διαιτησία του Κουμπαράκη (Θράκης), που σωστά δεν παρασύρθηκε στα συνεχόμενες μουρμούρες των γηπεδούχων, ωστόσο, φάνηκε πως έχασε ένα κράτημα φανέλας του Παπάζογλου πάνω στον Λαμπρόπουλο, που θα μπορούσε να είχε οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο να κερδίσουν πέναλτι.
Χωρίς το μεγάλο σφάλμα οι βοηθοί Κουλά (Ξάνθης), Καλφάκης (Χανίων).
Κίτρινες: 87’ Αραούχο – 24’ Κοντοές, 31’ Παπάζογλου, 36’ Χουάρες, 54’ Ανιέτε, 90’+1 Τσόβιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σιμοές, Γαλανόπουλος (66’ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (52’ Κονέ), Λόπες (56’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κούρος, Κύργιας, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Ντάσιος (83’ Μπιτζιμίν ), Χουάρες, Αλμπάνης, Ανιέτε (72’ Μενδρινός), Ελμπάζ (59’ Καστιγιέχος).

Spread the love