Δεν Χαρίστηκε ο ΠΟΑ…

Ποιος θα το φανταζόταν τα προηγούμενα χρόνια ότι ένα παιχνίδι ΠΟΑ – Ζαρός στο Ατσαλένιο, θα ήταν για την επιβίωση της Μεσσαρίτικης ομάδας. Και όμως στο χθεσινό παιχνίδι της η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη έπαιζε τα ρέστα της. Όχι για το πρωτάθλημα αλλά για να αποφύγει αυτό που τελικά δεν κατάφερε να παίξει στον όμιλο παραμονής.
Ένας όμιλος που κρύβει πολλές παγίδες και που είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την άγουσα για την Α2 της ΕΠΣΗ.
Και μπορεί να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά η Ατσαλενιώτικη ομάδα αλλά σεβόμενοι τους φίλους και την ιστορία της έκανε αυτό που θα έκανε μια σοβαρή ομάδα. Έπαιξε στα ίσια και πήρε την νίκη με 1-0 χάρις σ’ ένα γκολ που πέτυχε ο Παπαδομιχελάκης στο 15΄της συνάντησης.
Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ:
15΄Παπαδομιχελάκης
Δοκάρια: 72΄Μπουτσάκης – 17΄ Φραγκιαδουλάκης
Διαιτησία:(καλή) Χανιωτάκης Χ., Μαυραντωνάκης Α., Γαρεφαλάκης Ν. Κ.
Οι ενδεκάδες των ομάδων:
ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης :
Χατζημηνάς, Βρετός Κ., Ρουμπάκης(78′ Πετράς), Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου(90′ Γιανόπουλος), Βρέττος Ν., Καρβελάς(75′ Γιακουμάκης)
Ζαρός(Φάνης Χαλκιαδάκης): Ζαχαριουδάκης, Γιαννουλακης, Καμαριώτης, Λουλιάδης, Μπεζάνι, Πολυμερίδης Χ.(66′ Πολυμερίδης Γ.), Φραγκιαδουλάκης Κ., Αλμπαντάκης Β.(85′ Κλαπάκης), Φραγκιαδακης(58′ Δαριβγιανάκης), Κλαπακης Γ., Παπαδοπουλος.

Spread the love