Για μια ακόμη φορά… έδηξε τάσεις αυτοκτονίας ο Εργοτέλης

Μπορεί να λέμε ότι επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνεχίζει να έχει τάσεις αυτοκτονίας και με τον καινούριο προπονητή, αφού κατάφερε ένα καθαρά δικό του παιχνίδι να το παίξει στη Ρώσικη ρουλέτα κα τελικά να το κερδίσει όπως και στο Ατσαλένιο στις καθυστερήσεις μετά από στημένη φάση.
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές για τον Εργοτέλη, στον ντεμπούτο του Νίκου Ουσταμπασίδη στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν αυτή, η οποία στο 4΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Δημήτρη μετά από κόρνερ του Λεάλ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κοντοπίδη.
Αυτό το οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν, σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 25΄ με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Αλέκου Ρίζου ανέβασε την απόδοση της, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο κι έγινε στο 77΄ με τον έμπειρο Ιωάννου.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κιτρινόμαυροι», ανέβασαν την απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 80΄, η κεφαλιά όμως του Μίσελ πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Κοντοπίδη. Ότι δεν πέτυχε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε στο 94΄ ο Τσουμάγκας, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουσάκη με κεφαλιά έκανε το 1-2, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Σαμιώτης, Τσινιάς (46′ Στρίγγας), Κούντου, Ιωάννου, Βουτσιώτης (54′ Θαναηλάκης), Μάλτσι (87′ Παϊκόπουλος)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (83′ Καϊμακαμούδης), Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ, Κατσικοκέρης (73′ Βογιατζής), Λεάλ, Καλέ (57′ Κοιλιάρας).

Spread the love