ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΕΓΟΗ): ΠΡΟΣ τον ΠΡΟΕΔΡΟ της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Βασικά διαφωνώ με την Πρόταση σας κατ’ αρχήν για Τυπικό Καταστατικό λόγο, δηλαδή μια τόσο Σημαντική Πρόταση θα έπρεπε να Συζητηθεί και να τύχει της Ψήφου της πλειοψηφίας των Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Ηρακλείου.
Μετά δεν έχει Πρόβλημα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και η εκτατεστημένη εδώ και Καιρό στην Αθήνα Κηδεμονία της FIFA & UEFA δεν είναι η Απόδειξη.
Το Πρόβλημα είναι ότι 53 Ε.Π.Σ. με 159 Ψήφους που αντιπροσωπεύουν Μόνο Ερασιτεχνικά Σωματεία και έχουν την Απόλυτη Πλειοψηφιά στην Γ/Σ της Ε.Π.Ο. έχουν παραδοθεί Αμαχεί και Αναίτια στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, και κατά περίσταση στοιχίζονται πίσω άπό κάποιο από τους Μεγάλους της Α’ Κατηγορίας.
Ακόμη και στην ανακοίνωσή σας μία φορά αναφέρεται τις Ερασιτεχνικές Ομάδες σαν να είναι Μαϊντανός.
Στην Γενική Συνέλευση Οφείλεται να Υπερασπιστείτε το Δίκαιο και το Συμφέρον Μόνο των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Ηρακλείου γιατί Μόνο Αυτά εκπροσωπείτε και η Διεύρυση της Κηδεμονίας με την Προσθήκη και της Κρατικής Εξουσίας είναι ότι το Χειρότερο. Πρέπει να φύγουν Όλοι οι Ξένοι από την Γενική Συνέλευση!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ

Spread the love